Nosaltres

Sobre nosaltres

CerraBer, “La Cerrajería de Bernardo”, empresa amb 12 anys d’activitat professional, que sap combinar la manyaneria tradicional amb l’avantguarda en sistemes de seguretat duplicat de claus i control d’accessos.

Situada a Bocairent, població de la Vall d’Albaida, al sud de la província de València.

Certificació de Qualitat

Estem acreditats i homologats com a Empresa de Manyaneria de Seguretat en UCES (Unión de Cerrajeros de Seguridad) Núm. 1485, com a professional especialitzat i pèrit en manyaneria de seguretat, número de registre i placa 11.272 i també estem registrats al Ministeri d’Interior.

L’ADN DEL MANYÀ…. L’ADN DE CerraBer

Un vertader professional de la manyaneria, estima la professió i forma part del seu ADN, està en contínua formació aprenent nous mètodes, investigant els processos de fabricació, adquirint ferramentes tècniques d’avantguarda, només així, aconseguim reconeixement internacional. Enrere han quedat (malgrat que encara en queden uns quants) els manyans que només es limiten a un trepant, una palanca i poc més. El manyà espanyol no té res a envejar als col·legues europeus…. fins i tot té millor tècnica que els MILLORS de països com Alemanya, Regne Unit, Itàlia, França….

Associacions de professionals

En CerraBer, gràcies en part a les associacions de prestigi a les quals pertanyem – UCES i GRUPO VICUÑA – hem adquirit el reconeixement en àrees de manyaneria especialitzada (obertura de portes, caixes fortes i vehicles, Manyà de Seguretat) i en l’àrea d’investigació en manyaneria forense “Forensic Locksmith”.

Abrir chat